våra tjänster

våra tjänster

SÅNGLÄGER FÖR BARN OCH UNGA

Sångläger i Falun och Skattungbyn


Denna optimala sommarlovsstart har arrangerats i över 20 år, och lockar barn från hela landet att sjunga och showa tillsammans. Omges av många nya vänner och härliga ledare från Orsa Ungdomskör.

Arrangeras av Bilda, i samarbete med MakeSound.

MAKESOUND SUMMER

Sommarkurs för vuxna - Datum annonseras våren 2023


Välkommen till 10-årsjubileet av denna intensivkurs i körsång! Här kommer du att få utveckla och stärka din röst och ditt uttryck! Oavsett om du är nybörjare eller van körsångare kommer det att finnas något spännande och utmanande för dig!


KONFERENCIER & MODERATOR

Till konferens eller evenemang 


Skapa en röd tråd på galan, konferensen eller evenemanget, med en proffsig, engagerad och karismatisk konferencier eller moderator. Hanna Meens-Eriksson har varit uppskattad på evenemang som bland annat Dalarna Music Awards, Faluns företagarfrukostar och Arrangörsdagen i Leksand.

 

Kontakta oss med er förfrågan så skickar vi mer info och offert.

KÖP NOTER

Lussevisa från Orsa


Det har börjat bli en klassiker runtom i landet, och arrangemanget är skrivet för solo+kör+ackord. Text, musik och arrangemang av Hanna Meens-Eriksson. Du väljer mellan att köpa enskilda kopior eller hela köruppsättningar.

 Lyssna på "Lussevisa från Orsa" här.

MUSIKUNDERHÅLLNING

För företag och privatpersoner 


Behöver Du ett liveband till festen, teambuildande körsång till konferensen eller anlita en solist till bröllop eller begravning?


Kontakta oss med Din förfrågan så skräddarsyr vi underhållning som passar

INSPIRATION & TEAMBUILDING

För kollegorna, kören eller klassen


Vi erbjuder workshop och happenings för företag, körer och grupper som vill ha inspiration och en gruppstärkande aktivitet. Vi kan bland annat bidra med träning i röst- & sångteknik, ny repertoar eller träning i körens sceniska uttryck. Sång reducerar stress, ökar välmående och stimulerar det minnet och koncentrationen, vilket ökar det personliga, fysiska och gemensamma välbefinnandet.


Kontakta oss med er förfrågan så skickar vi mer info och offert..

RÖST- & SÅNGTRÄNING

För sång och tal


Hos oss får du professionell vägledning i hur du kan utveckla och stärka din röst för både tal och sång, jobb och fritid. I dagsläget erbjuder vi enbart röstvårdskurser och träning för företag och grupper.


Kontakta oss med er förfrågan så skickar vi mer info och offert..

nyhetsbrev

 

Anmäl Dig till vårt nyhetsbrev för nyheter och tips.

 
 
unsplash